Tanden bleken

Bleekmethode

 

Voor het bleken van tanden maken wij gebruik van thuisbleekmethode. Wij hebben gekozen voor deze methode omdat tandenbleken thuis het meest betrouwbare resultaat geeft, veilig is en geen tijdlimiet kent. Indien u in aanmerking komt voor tandenbleken, krijgt u met deze methode gegarandeerd een mooie resultaat zonder schade aan uw tanden en omliggende weefsels.

Bleeklepels op maat gemaakt

 

U kunt kiezen voor de bleeklepels die speciaal voor u worden gemaakt. Deze passen nadeloos op uw gebit en u kunt ermee slapen. En wakker worden met wittere glimlach! Daarbij maken wij gebruik van milde bleekgel van Opalescence dat weinig tot geen tandgevoeligheid veroorzaakt en u kunt bij ons de bleekspuitjes bijkopen indien nodig. Een spuitje kost 16 euro.

Met op maat gemaakte bleeklepels kunt na enige tijd met een korte bleekbehandeling de kleur van uw tanden weer opfrissen.

Kant en klare bleeklepels

 

U kunt ook kiezen voor een kant en klare bleeklepels pakket. Het pakket bestaat uit 5 of 10 wegwerp bleeklepelsetjes die u gedurende 1,5 uur per dag in uw mond houdt. Deze zijn geschikt voor mildere verkleuringen. Vraag advies bij de mondhygiënist.

Hoe gaat het in zijn werk?

 

U krijgt eerst een consult voor het kleurbepalen en de mondhygiëniste beoordeelt of u wel in aanmerking komt voor een bleekbehandeling. Wij kijken dan of:

De kleur van uw tandglazuur te bleken is. Bepaalde kleuren tandglazuur bleken namelijk nauwelijks.

U geen vullingen en/of kronen in uw voortanden heeft, deze bleken niet mee.

Er geen tandsteen en tandvleesontsteking aanwezig is, deze zouden eerst behandeld moeten worden.

Bleken kan alleen als u ouder dan 18 jaar bent en niet zwanger bent.

Komt u in aanmerking voor een tandenbleekbehandeling dan kunt u kiezen uit een kant en klare bleeklepels pakket of individuele bleeklepels. Voor individuele bleeklepels maakt de mondhygiëniste afdrukken van uw gebit en binnen 1 week ontvangt u van ons het bleekpakket met individuele bleeklepels en 4 bleekspuitjes.

 

Resultaat