Contact

Amsterdent

Noordeinde 150 C
1121 AM Landsmeer

  020 – 811 333 1
  info@amsterdent.nl

Route
 

 •   Auto

  Vanaf de ring A10 neemt u afslag Landsmeer, de S117. Rij de hoofdweg uit totdat u voorbij het centrum bent. Let daarna goed op de bedrijfsborden aan de linker kant van de weg. Vlak voor de kruising naar de Vogelwikkestraat (eindhalte bus) ziet u het bord met Amsterdent, neemt u vervolgens dat zijstraatje en u bent er.

  U kunt gratis parkeren voor de deur of op het grind iets verderop.

 •   Openbaar vervoer

  Vanaf CS Amsterdam: Metro lijn 52 richting metro station Noord. Daar neemt u bus 319 richting Landsmeer Vogelwikkestraat.

  Vanuit Amsterdam Noord: Bus 319 naar Landsmeer Vogelwikkestraat.

  U stapt uit op de eindhalte Vogelwikkestraat. Loop een stukje terug richting de kruising. Steek over en u ziet vrijwel direct het bord Amsterdent hangen aan de rechterkant van de weg. Neem de zijstraat waar het bord hangt. De praktijk ligt op 2 min. loopafstand van de bushalte.

  Vanaf station Sloterdijk: bus 125 richting Landsmeer/Purmerend. U stapt uit bij bushalte Noordeinde Nr 122 in Landsmeer en loopt in 4 minuten naar de praktijk.

  Vanuit Purmerend Overwhere: Bus 125 richting Landsmeer/ Station Sloterdijk. U stapt uit bij bushalte Noordeinde Nr 122 in Landsmeer.

 

Baby met tandjes naar de tandarts / mondhygiënist

Vanaf wanneer moet je kind naar de tandarts / mondhygiënist? Een goede vraag want dit is in Nederland aan het verschuiven.

Manager van gaatjes

Bij het managen van gaatjes probeer ik de gaatjes zo vroeg mogelijk te ontdekken en bekijk per keer of er verandering is. Ik stipp