Inschrijven

U kunt op twee manieren inschrijven. 

1. Online inschrijven. U komt in een beveiligde online omgeving waar u zich kunt inschrijven. Drukt u vervolgens op de knop HOME dan ziet u een venster waar u kunt inloggen met uw email adres en geboortedatum. Bij de eerste keer inloggen vraagt u een wachtwoord aan. Daarna kunt u met deze inloggegevens afspraken plannen en wijzigen voor u zelf en voor uw gezinsleden.   

2. Telefonisch inschrijven. Soms is het gemakkelijker om u telefonisch aan te melden. Bijvoorbeeld voor gezinnen of voor gecombineerde afspraken tandarts/mondhygiënist. Nemen wij de telefoon niet op? Laat dan een bericht achter met uw naam en telefoon nummer, wij bellen u dezelfde dag nog terug. 

Bij de eerste bezoek vragen wij u een geldige legitimatie bewijs en een verzekeringspas te tonen.

Tevens wordt u verzocht een medische vragenlijst in te vullen.

   

Waarnemend tandarts

Per 5 juli 2024 komt waarnemend tandarts Marek van den Born ons team versterken gedurende de zwangerschapsverlof van Lisette Bien.  Marek is aanwezig op de praktijk op donderdag of vrijdag en blijft bij ons tot 31-10-2024.

Vacature logopedist/ OMFT specialis

Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) met affiniteit voor OMFT.  Zoek je nog een werkplek in regio Amsterdam (Landsmeer) en ben je bereid samen te werken met de kindertandarts en mondhygienist dan maken wij graag kenn...