Mondhygiënist

Mondhygiënist is de specialist in preventie. Onze mondhygiëniste draagt de titel “geregistreerd mondhygiënist”. Naast de reguliere preventieve behandelingen is zij ook bevoegd tot het uitvoeren van de half jaarlijkse controles, het maken van de röntgen foto’s, het geven van anesthesie en het opstellen van het behandelplan. Maar omdat wij geloven in het multidisciplinaire aanpak werkt zij nauw samen met de tandarts. Elke behandelplan wordt onderling bekeken en waar nodig aangepast.      

Voor kinderen

Wij werken met de ‘Gewoon Gaaf’-methode voor kinderen. Dit is een methode waarbij een preventieplan wordt opgesteld voor een individuele zorgbehoefte van een kind. Dat houdt onder andere in dat er gekeken wordt naar de mondhygiëne en poetstechniek, voedingsgewoonten, wisselfase van het gebit, beugel of andere bijzondere behoeften van uw kind.

Ouders worden actief betrokken bij de verzorging van het gebit van hun kind. Mondhygiënist geeft tips en adviezen om tandenpoetsen leuker en makkelijker te maken. Denkt met u mee over de mogelijkheden uw kind gaatjesvrij naar de toekomst te begeleiden.  

Waarnemend tandarts

Per 5 juli 2024 komt waarnemend tandarts Marek van den Born ons team versterken gedurende de zwangerschapsverlof van Lisette Bien.  Marek is aanwezig op de praktijk op donderdag of vrijdag en blijft bij ons tot 31-10-2024.

Vacature logopedist/ OMFT specialis

Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) met affiniteit voor OMFT.  Zoek je nog een werkplek in regio Amsterdam (Landsmeer) en ben je bereid samen te werken met de kindertandarts en mondhygienist dan maken wij graag kenn...