Angstbegeleiding

Wanneer patient angstig is, slechte ervaring bij de tandarts heeft gehad of autisch is kan een bezoek aan de tandartspraktijk een ware uitdaging worden.

Wij nemen de tijd en leggen stap voor stap uit wat er komen gaat. Soms is een speciale aanpak nodig om U of uw kind vertrouwd te maken met de tandartsbezoek. Bijvoorbeeld te beginnen met iets kleins.

Daarnaast hebben wij in de praktijk al veel maatregelen getroffen om de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Door gebruik te maken van speciale apparatuur zoals computergestuurde anesthesie kunnen wij al een angst wegnemen. Kijk wat wij nog meer aan innovaties hebben bij het menu "wat maakt ons anders".   

Wanneer het door angst niet lukt een mond controle of een behandeling uit te voeren, kunnen wij verwijzen naar de psycholoog. 

Een psycholoog kan helpen de angstgevoelens beter te reguleren. Of klachten door traumatische ervaring behandelen met EMDR terapie.   

 

Waarnemend tandarts

Per 5 juli 2024 komt waarnemend tandarts Marek van den Born ons team versterken gedurende de zwangerschapsverlof van Lisette Bien.  Marek is aanwezig op de praktijk op donderdag of vrijdag en blijft bij ons tot 31-10-2024.

Vacature logopedist/ OMFT specialis

Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) met affiniteit voor OMFT.  Zoek je nog een werkplek in regio Amsterdam (Landsmeer) en ben je bereid samen te werken met de kindertandarts en mondhygienist dan maken wij graag kenn...