Angstbegeleiding

Wanneer patient angstig is, slechte ervaring bij de tandarts heeft gehad of autisch is kan een bezoek aan de tandartspraktijk een ware uitdaging worden.

Wij nemen de tijd en leggen stap voor stap uit wat er komen gaat. Soms is een speciale aanpak nodig om U of uw kind vertrouwd te maken met de tandartsbezoek. Bijvoorbeeld te beginnen met iets kleins.

Daarnaast hebben wij in de praktijk al veel maatregelen getroffen om de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Door gebruik te maken van speciale apparatuur zoals computergestuurde anesthesie kunnen wij al een angst wegnemen. Kijk wat wij nog meer aan innovaties hebben bij het menu "wat maakt ons anders".   

Wanneer het door angst niet lukt een mond controle of een behandeling uit te voeren, kunnen verwijzen naar de psycholoog. 

Een psycholoog kan helpen de angstgevoelens beter te reguleren. Of klachten door traumatische ervaring behandelen met EMDR terapie.   

 

Een paar gaatjes... nou en!

EEN PAAR GAATJES...NOU EN? Ze springt bij me in de stoel. De vorige keer hebben we een paar gaatjes gevonden. Eentje is zelfs zo diep dat ze kiespijn heeft. Ik vraag haar moeder die mee is: “Wat vindt u er nou eigenli...

Wat eet je kind? Lees eens het etiket

Producten zonder toegevoegd suiker of met van nature aanwezige suiker bevatten suiker!