Onze kwaliteiten

Persoonlijk

Wij zijn kleinschalig van opzet en kunnen daarom persoonlijke aandacht bieden. U ziet altijd dezelfde tandarts en dezelfde mondhygiënist. Wij streven naar het minst belastende behandeling. Het voorkomen van gaatjes en andere mondproblemen is de strategie die wij als basis inzetten.  

Doel en Missie

Ons doel is kiespijn en tandartsangst bij kinderen te voorkomen en bij volwassenen te verminderen. 

Onze missie is patienten op het minst belastende manier te helpen en een tandartsbezoek luchtig en comfortabel te maken.

Innovatief 

Door onze kleinschaligheid kunnen wij meer investeren in de moderne apparatuur. Wij maken bijvoorbeeld veel gebruik van de Quiksleeper, computergestuurde anethesie apparaat. Daarmee kunnen wij verdoving pijnloos en zonder verdoofd gevoel aan lip/wang/tong zetten. 

Voor het reinigen en witter maken van het gebit gebruiken wij de Airflow Master apparaat, deze geeft een zeer comfortabele ervaring van de gebitsreiniging en een uitstekend resultaat.

Als er toch een kies uit moet dan hebben wij speciale instrumenten die de kies zonder al te veel trekken en duwen eruit laten komen. Daarbij is de kans op afgebroken wortels of andere complicaties enorm verminderd. 

De afdrukken voor bijvoorbeeld een kroon, bleeklepes, nachtbeugels ed. kunnen digitaal worden afgenomen. Daarmee is het happen in de afdruklepels overbodig.Dit kan een uitkomst bieden bij een verhoogde braakreflex. 

TV op het plafond ter afleiding tijdens de behandeling is ook niet meer weg te denken uit de praktijk. 

Leergierig 

Wij zijn continu bezig met het verbeteren en innoveren. De kwaliteit van onze behandelingen houden wij op het hoogst mogelijke niveau door veel cursussen en bijscholing. 

 

Vacature logopedist

Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) met affiniteit voor OMFT.  Zoek je nog een werkplek in Landsmeer en ben je bereid samen te werken met de kindertandarts dan maken wij graag kennis met je! Wij zoeken iemand die...

Slapen met open mond is niet gezond

Slapen met open mond zorgt voor scheve tanden, tandbederf, chronische vermoeidheid, concentratieproblemen en vele andere gezondheidsklachten. Mondademhaling is per definitie niet de norm. Niet overdag en ook niet tijdens het slap...