Onze kwaliteiten

Persoonlijk

Wij zijn kleinschalig van opzet en kunnen daarom persoonlijke aandacht bieden. U ziet altijd dezelfde tandarts en dezelfde mondhygiënist. Wij streven naar het minst belastende behandeling voor een kind en maken gebruik van diverse behandelmogelijkheden die passen bij de leeftijd en karakter van het kind. Het voorkomen van gaatjes en andere mondproblemen is de strategie die wij als basis inzetten.  

Doel en Missie

Ons doel is kiespijn en tandartsangst bij kinderen te voorkomen.

Onze missie is kinderen op het minst belastende manier te helpen en een tandartsbezoek luchtig en leuk te maken.

Innovatief 

Door onze kleinschaligheid kunnen wij meer investeren in de moderne apparatuur. Wij maken bijvoorbeeld veel gebruik van de Quiksleeper, computergestuurde anethesie apparaat. Daarmee kunnen wij verdoving bij kinderen pijnloos en zonder verdoofd gevoel aan lip/wang/tong zetten. 

Voor het reinigen en witter maken van het gebit gebruiken wij de Airflow Master apparaat, deze geeft een zeer comfortabele ervaring van de gebitsreiniging en een uitstekend resultaat.

Video bril ter afleiding tijdens de behandeling is ook niet meer weg te denken uit de praktijk. 

Leergierig 

Wij zijn continu bezig met het verbeteren en innoveren. De kwaliteit van onze behandelingen houden wij op het hoogst mogelijke niveua door veel cursussen en bijscholing. 

 

Zomervakantie sluiting

Let op! Wij zijn gesloten van 26 juli tot 18 augustus.

Baby met tandjes naar de tandarts / mondhygiënist

Vanaf wanneer moet je kind naar de tandarts / mondhygiënist? Een goede vraag want dit is in Nederland aan het verschuiven.