Afspraak maken

Direct online plannen 

Bestaande patienten kunnen zelf een afspraak inplannen of wijzingen met behulp van onze webagenda. Logt u voor het eerst in? Vul dan uw emailadres in welke bij ons bekend is, uw geboortedatum en druk dan op de knop "wachtwoord aanvragen/vergeten".  U ontvangt direct een wachtwoord op uw email en kunt dan inloggen. Ook uw gezinsleden staan aan u gekoppeld, zo kunt u voor iedereen een afspraak inplannen of wijzigen. 

Nieuwe patienten 

Nieuwe patienten dienen zich eerst bij ons in te schrijven. Dat kunt u doen met ons online inschrijfformulier: INSCHRIJVEN. Na de inschrijving kunt u gebruik maken van de webagenda zoals hierboven beschreven. 

 

Telefonisch plannen 

U kunt ook telefonisch een afspraak maken, bijvoorbeeld wanneer u als gezin wilt plannen of inschrijven. Als wij druk bezig zijn dan kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen en verzoeken u vriendelijk een bericht in te spreken. Wij bellen u dezelfde (werk)dag nog terug.

Voor afspraken belt u met 020.8113331

  

Waarnemend tandarts

Per 5 juli 2024 komt waarnemend tandarts Marek van den Born ons team versterken gedurende de zwangerschapsverlof van Lisette Bien.  Marek is aanwezig op de praktijk op donderdag of vrijdag en blijft bij ons tot 31-10-2024.

Vacature logopedist/ OMFT specialis

Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) met affiniteit voor OMFT.  Zoek je nog een werkplek in regio Amsterdam (Landsmeer) en ben je bereid samen te werken met de kindertandarts en mondhygienist dan maken wij graag kenn...