Afspraak maken

Direct online plannen 

Bestaande patienten kunnen zelf een afspraak inplannen of wijzingen met behulp van onze webagenda. Logt u voor het eerst in? Vul dan uw emailadres in welke bij ons bekend is, uw geboortedatum en druk dan op de knop "wachtwoord aanvragen/vergeten".  U ontvangt direct een wachtwoord op uw email en kunt dan inloggen. Ook uw gezinsleden staan aan u gekoppeld, zo kunt u voor iedereen een afspraak inplannen of wijzigen. 

Nieuwe patienten 

Nieuwe patienten dienen zich eerst bij ons in te schrijven. Dat kunt u doen met ons online inschrijfformulier: INSCHRIJVEN. Na de inschrijving kunt u gebruik maken van de webagenda zoals hierboven beschreven. 

 

Telefonisch plannen 

U kunt ook telefonisch een afspraak maken, bijvoorbeeld wanneer u als gezin wilt plannen of inschrijven. Als wij druk bezig zijn dan kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen en verzoeken u vriendelijk een bericht in te spreken. Wij bellen u dezelfde (werk)dag nog terug.

Voor afspraken belt u met 020.8113331

  

Vacature logopedist

Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) met affiniteit voor OMFT.  Zoek je nog een werkplek in Landsmeer en ben je bereid samen te werken met de kindertandarts dan maken wij graag kennis met je! Wij zoeken iemand die...

Slapen met open mond is niet gezond

Slapen met open mond zorgt voor scheve tanden, tandbederf, chronische vermoeidheid, concentratieproblemen en vele andere gezondheidsklachten. Mondademhaling is per definitie niet de norm. Niet overdag en ook niet tijdens het slap...